Nyhedsbrev
Kan du kende os?
Kan du kende os?

Kan du kende os?10 Okt 2012

Vi har fået ny hjemmeside, som passer til vores kataloger og skilte. Måske nikker du genkendende til vores udseende her på hjemmesiden. Det nye design ligner det, som du møder på skilte, bannere og skærmspots på lokale ditapotek. Selv om vi har fået ny hjemmeside, så er vi selvfølgelig stadig de samme medarbejdere og det samme apotek inde bagved. På den måde er alt, som det plejer, når du kommer næste gang.

Udgivet d. 10. oktober 2012

Vi har fået ny hjemmeside, som passer til vores kataloger og skilte.

Måske nikker du genkendende til vores udseende her på hjemmesiden. Det nye design ligner det, som du møder på skilte, bannere og skærmspots på lokale ditapotek. Selv om vi har fået ny hjemmeside, så er vi selvfølgelig stadig de samme medarbejdere og det samme apotek inde bagved. På den måde er alt, som det plejer, når du kommer næste gang.

 

Få vores katalog
Vores nye design her på hjemmesiden matcher også med vores månedlige katalog, som du måske kender fra din postkasse. Vi er den eneste apotekerkæde i Danmark, der sender en månedlig hilsen ud med posten. Får du ikke reklamer, så kan du altid se vores katalog med udvalgte apotekervarer, tilbud og faglige artikler her på hjemmesiden.

 

Vil du være sikker på, at få kataloget hver måned, så tilmeld dig vores online katalog og spændende nyhedsbrev ude til højre, her på siden.

Seneste nyheder